Vydání tiskové zprávy Exkluzivní výzkum Medianu: každý třetí Čech by uvažoval o pěstounské péči po vychování vlastních dětí

Asociace Dítě a Rodina, sdružující organizace věnující se péči o ohrožené děti, dnes zveřejňuje výsledky exkluzivního průzkumu veřejného mínění, který je zaměřen na postoje české veřejnosti k pěstounské péči. Výzkum zadala Nadace Sirius, jeden z členů Asociace Dítě a Rodina. V souvislosti se zveřejněním výsledků průzkumu vydala Asociace i tiskovou zprávu na toto téma.

Tisková zpráva v plném znění: Tisková zpráva - Výzkum Medianu - pěstounská péče.pdf

Starší novinky naleznete zde →

O asociaci

Asociace Dítě a Rodina je sdružením respektovaných neziskových organizací působících v oblasti náhradní rodinné péče. Svými aktivitami naplňují přání, aby každé dítě mohlo vyrůstat v rodinném prostředí. Pomáhají především ohroženým dětem, které se ocitly v obtížné životní situaci a nemohou vyrůstat ve vlastní rodině.